Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

GeorgeousWomanWall

KYANA REVIEW!!!!!
Professional hair products! 

Ομολογώ πως πολλά είχα ακούσει για την εταιρία αυτή. Πολύ καλά λόγια και αναρωτιόμουν τι το διαφορετικό έχουν αυτά τα προϊόντα! Είναι απλό.... Αυτά που υπόσχονται....αυτά κάνουν!!  
Η KYANA είναι μια εταιρία με επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών και βρίσκετε στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη!
Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της στο site http://www.kyana.gr/
Για όλες εσάς μπορείτε να κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα της Εταιρίας KYANA και να αγοράσετε τα επαγγελματικά της προϊόντα με έκπτωση 10% βάζοντας τον κωδικό 4529 στο σημείο που γράφει "κωδικός σύστασης". 
Για εγγραφή: http://www.kyana.gr/login






Σαμπουάν της σειράς Evo Zen! Χαρίζει έξτρα όγκο, κατάλληλα για λεπτά και ευαίσθητα μαλλιά! Η μυρωδιά του σου θυμίζει αντρική κολόνια! Είναι στα 250 ml. 

Αφρός για δυνατό κράτημα Evo Zen.. Περιέχει προβιταμίνη Β12 χάρη στην οποία προστατεύει και δυναμώνει τα μαλλιά. Δε μου βάραινε καθόλου τα μαλλιά και κρατούσε το χτένισμα μέχρι και την επόμενη μέρα! Χρειάζεται πολύ λίγη ποσότητα! 300 ml. 


Μόλις ανοίξεις το καπάκι της μάσκας μυρίζει όλο το δωμάτιο φρούτα!!! 
Μάσκα μαλλιών της σειράς Evo Zen. Παρόλο που είναι μάσκα 3-5 λεπτών, Στα 2 λεπτά που την αφήνω εγώ κάνει εξαιρετική δουλειά! Νιώθεις ότι τα θρέφει σε βάθος αφού τα κάνει τόσο ανάλαφρα και ευκολοχτένιστα! Μυρωδιά που σε χαλαρώνει! 250 ml.


Σπρέι αναδόμησης και προστασίας του χρώματος! Είναι διφασικό που σημαίνει ότι το ανακινείτε πριν τη χρήση, στα 100 ml αλλά μη σας ξεγελά! Δεν τελειώνει με τίποτα...!!! Χρειάζεσαι 2-3 ψεκάσματα. Είναι κατάλληλο για ξηρά μαλλιά και τα ξεμπλέκει αμέσως! Δεν τα βαραίνει καθόλου και προσωπικά είδα τεράστια βελτίωση στις ξηρές μου άκρες, οπότε το κομμωτήριο πήρε παράταση για την ώρα!


RASBERRY!!!! Φρουτένια μυρωδιά με βιταμίνες Α, Ε και F που προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία και την ατμοσφαιρική μόλυνση! 250 ml.


Γενικά....έγινα φίλη της KYANA αφού...
1) οι μυρωδιές της είναι καταπληκτικές 2) τα μαλλιά μου τα ένιωθα ανάλαφρα 3) ενυδατωμένα μαλλιά 4) είναι σαν να βγήκες από το κομμωτήριο 5) ευκολία στο χτένισμα 6) προστατεύει το χρώμα των μαλλιών!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία που μου έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσω τα προϊόντα της και να μοιραστώ την άποψή μου καθώς και για το καταπληκτικό ημερολόγιο 2015 που με βοηθάει να οργανώνω το πρόγραμμά μου!

Πάντα μα πάντα ψώνιζα τα κοινά σαμπουάν από τα σούπερ μάρκετ κλπ κλπ....
Τώρα ξέρω τι πρέπει να επιλέγω για τα μαλλιά μου! 


ΜΗΝ ΞΕΧΆΣΕΤΕ..............
Για όλες εσάς μπορείτε να κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα της Εταιρίας KYANA και να αγοράσετε τα επαγγελματικά της προϊόντα με έκπτωση 10% βάζοντας τον κωδικό 4529 στο σημείο που γράφει "κωδικός σύστασης".

Για εγγραφή http://www.kyana.gr/login

Καλές αγορές!!!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου